SEBBIN on toiminut silikoni-implanttien valmistajana jo yli kolmenkymmen vuoden ajan. Uskallamme väittää, että vuosikymmenien toiminta jatkuvasti kehittyvän alan keskiössä on antanut meille paitsi vahvan tietotaidon niin myös opettanut vastaamaan erinomaisesti erilaisten potilaiden kuin myös eri käytäntöjä ja tekniikoita hyödyntävien kirurgien tarpeisiin.

Näiden muutaman vuosikymmenen aikana toimintamme on laajentunut maailmanlaajuiseksi ja tänä päivänä SEBBIN silikoni-implantiti tunnetaan kaikkialla laadukkaina ja turvallisina implantteina.

Käyttämämme raaka-aineet tulevat tunnetuilta ja hyvämaineisilta toimittajilta Yhdysvalloista, mutta tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu edelleen laboratoriossamme Euroopassa, tarkemmin Ranskassa, Pariisin lähellä sijaitsevassa Val d´Oisessa. Nykypäivänä automaatio ja tekniikka näyttelevät suurta osaa kaikessa tuotteiden valmistuksessa, mutta me luotamme siihen, että parhaan laadun takaa aina oikea ja ammattitaitoinen ihminen. Siksi implanttimme valmistetaan edelleen käsityönä, joskin hyödynnämme uusien innovaatioiden tuomia mahdollisuuksia ja niinden tarjoamia etuja turvallisuudessa. Jokainen valmis implanttimme tarkastetaan ennen sterilointia ja pakkausta niin teknisin välinein kuin myös ammattilaistemme toimesta. Näin pystymme antamaan 100 prosenttisen takuun tuotteen virheettömyydestä ja turvallisuudesta.

Kaikki tuotteemme ovat hyväksyttyjä sekä FDA (Food and Drugs Administration) että ISO standardien 9001 ja 13485 mukaan. Yrityksemme noudattaa lisäksi EU direktiiviä 93/42.

Edellä mainittujen laatustandardien lisäksi noudatamme jatkuvasti erinomaisin tuloksin kattavaa omavalvontaa sekä Ranskan valtion toteuttamaa pistovalvontaa.

Kun valintasi on SEBBIN, tiedät, että valinta on erinomainen, turvallinen ja laadukas.