SEBBIN Pakaraimplantit

Peppuimplanttien käyttö aloitettiin kauneuskirurgian mekassa, Brasiliassa parisenkymmentä vuotta sitten. Pyöreät pakarat saivat valtaisan suosion ja pepun kauneusleikkaukset lähtivät yleistymään ympäri maapalloa. Myös me SEBBINILLÄ lähdimme heti kehittelemään implanttia, joka on turvallinen ja takaa pyöreän pepun.

Nyt olemme jo usean vuoden ajan toimittaneet pakaraimplantteja esteettisen plastiikkakirurgian tarpeisiin niin Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa kuin myös peppuimplanttien synnyinseuduilla Brasiliassa. SEBBIN pakaraimplantit valmistetaan samalla Val d´Oisen laboratoriolla kuin kaikki muutkin implanttimme.

Alan huippukirurgeista koostuva koulutustiimimme myös kouluttaa kirurgeja peppuimplantoinnin käytäntöihin ja menetelmiin, sillä pakaran implantointi on vielä verrattain uutta ja haluamme varmistua siitä, että pakaraimplantteja käyttävät kirurgit ovat varmasti perehtyneet toimimaan vaadittavien menetelmien suhteen.

SEBBIN implanttivalikoimissa on kattavasti eri kokoisia pakaraimplantteja kolmessa eri mallistossa – anatomisissa, pyöreissä ja kaksoiskuperaimplanteissa.