Tuotteemme

Sebbin vartalon implantit

Sebbin valmistaa laajan valikoiman kaikkia vartalon silikoni-implantteja kauneuskirurgian ja uudelleenrakentavan plastiikkakirurgian käyttöön. Yli 30 vuoden ajan Sebbin on innovoinut jatkuvasti tarjotakseen asiakkaileen aina parhaimpia, laadukkaimpia ja turvallisimpia silikoni-implantteja, jotka vastaavat kunkin potilaan yksilöllisiä tarpeita.

Pakaraimplantit

Gluteaali-implantit on tunnettu Brasiliassa, plastiikkakirurgian suurkulutusalueella, jo vuosikymmeniä. Viimeaikaiset trendit ovat tuoneet pakaraimplantit myös eurooppalaisen ja pohjoismaalaisen kuluttajan tietoon. Pakaraimplantteja käytetään sekä perinteisessä kauneuskirurgiassa että rekonstruktiivisessa plastiikkakirurgiassa. Silikonigeelillä esitäytetyt pakaraimplantit toimitetaan kolmessa eri muodossa; pyöreät, kaksoiskuperat ja anatomiset. Onnistuneen ja kestävän lopputuloksen kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että pakaraimplantin asettava plastiikkakirurgi on saanut erikoiskoulutuksen pakaraimplanttien asennukseen.

Kivesimplantit

Kivessyövän esiintyvyyden osuus on noin 1-2% miehillä esiintyvistä syövistä. Yleisintä syövän puhkeaminen on 15-35 vuotiailla miehillä. Syöpä edellyttää kiveksen poistamista. Hieman samoin, kuin naisilla rintasyöpätapauksiin liittyvässä rekonstruktiivisessa plastiikkakirurgiassa myös miehillä menetetyn kiveksen tilalle asennettava implantti saatta vaikuttaa myönteisesti itsetuntoon ja psyykkiseen minäkuvaan. (Rapport d’évaluation clinique implants testiculaires STI (silicone gel-filled testicular implants) 09/12/2019.)

Pohjeimplantit

Pohjeimplantteja on saatavilla Sebbinin valikoimissa useita erilaisia rekonstruktiivisen plastiikkakirurgian käyttöön.

Kudoslaajentimet

Palovammapotilaiden ja suurikokoisten syntymämerkkien rekonstruktiivisessa kirurgiassa käytettviä kudoslaajentimia on saatavilla Sebbinin valikoimissa useita erilaisia, eri alueiden käyttöön. Lisäksi valmistamme tilauksesta kustomoituja laajentimia.

Kasvojen alueen implantit

Sebbinin valikoimssa on valmiina useita erilaisia kasvojen alueen implantteja. Modifioituja implantteja valmistetaan tilauksesta.

Nasaalistentit

Osa lapsista saattaa syntyessään kärsiä huuli- tai suulakihalkiosta, jolloni nenästentit saattavat olla oleellinen osa hoitoprosessia. Sebbin toimittaa nasaalistenttejä potilaiden tarpeisiin.