SEBBIN kivesimplantit ovat osa SEBBININ miehille kehittämää implanttituotesarjaa. Miesten syöpätapauksista 1-2% on kivessyöpää, jota esiintyy erityisesti 15-35 vuotiaiden keskuudessa. Kivessyöpä tarkoittaa yleensä toisen tai molempien kivesten kirurgista poistoa. Kiveksen puuttumiseen saatta olla myös muita syitä, kuten esimerkiksi aiemmin kirurgisesti poistettu laskeutumaton kives.

SEBBIN on kehittänyt valikoiman kivesimplantteja, jotka voidaan asentaa kirurgisesti menetetyn kiveksen tilalle. Implantteja on saatavissa useita eri kokoja ja niitä voidaan asentaa esimerkiksi luonnollisia kasvuvaiheita mukaillen.

Aivan kuten naisilla mastektomiasta johtuvan rinnan puuttuminen voidaan korjata rintojen silikoni-implantilla myös miehen kives voidaan korvata silikonisella kivesimplantilla. Vaikka kiveksen puuttuminen ei olekaan fyysisesti haitallista – lisääntymistä ja hormonitoimintaa huomioimatta, voi se aiheuttaa psyykkisiä paineita esimerkiksi seksuaalisessa kanssakäymisessä – asia on kuitenkin helposti korjattavissa.

SEBBIN MEN – tuotteisiin kuuluu myös erityisesti miehille suunniteltuja pohje-, leuka-, ja rintalihasimplantteja, joita voidaan käyttää traumavaurioiden hoitoon tai puhtaasti esteettisistä lähtökohdista johtuviin toimenpiteisiin.